1609-027 Kingsons 1609-027 Spartan 15,6 batoh

Kód: 1609-027
Neohodnoceno
499 Kč –40 %
kingsons 1609 027 spartan 156 batohy (6)
499 Kč –40 % 299 Kč / ks 247 Kč bez DPH
Skladem*
Možnosti doručení

Kvalitní batoh na záda černé barvy s jemný modrým pruhem. Batoh na notebook do velikosti 15,6" Spartan byl vytvořen tak, aby byl pevný a spolehlivý.

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 5.000,- Kč
Nakupujte u odborníků
Nakupujte u odborníků
jsme 32 let v oboru
Přes 9.000 výdejních míst
Přes 9.000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

Popis

Kvalitní batoh na záda černé barvy s jemný modrým pruhem. Batoh na notebook do velikosti 15,6"  Spartan byl vytvořen tak, aby byl pevný a spolehlivý.

Na výrobu byl použit kvalitní materiál Jacquard, který nejen působí luxusním vzhledem, ale je vodě odolný, pevný a dobře drží tvar.

Batohy Kingsons patří mezi špičku na trhu, především pro inovaci, moderní látkové materiály nejvyšší kvality, precizní zpracování a kvalitní zipy a design.

To vše činí batohy atraktivní, líbivé, spolehlivé s dlouhou životností. Batohy se díky ergonomii a polstrování dobře nosí. Rozdíl mezi běžnými batohy z tržnic a batohy Kinsons jsou patrná na první pohled, dojem pak umocní první dotek ruky s materiálem. Produkty Kinsons nejsou jen dobře řemeslnicky vyrobené z kvalitních materiálů, jsou na nich aplikována vylepšení inovace a patenty, které tento světový leader vlastní.

Pro nespornou kvalitu a spolehlivost byla firma oslovována předními výrobci elektroniky, aby vyráběla produkty pod jejich značkami, bylo jen otázkou času, kdy firma začne vstupovat na světový trh pod svojí vlastní značkou.

Batoh Spartan patří do nižší střední třídy a je určen pro běžné nošení, ideální pro školáky a mládež.

Kromě přihrádky na notebook má batoh hlavní střední prostor, dále přihrádky pro zápisník a psací potřeby. Po stranách jsou 2 síťové kapsy na láhve.

 

kinsons-material.jpg

VYSOCE KVALITNÍ MATERIÁL

Kingsons Spartan je vyroben z kvalitního Jacquard nylonového materiálu, který je odolný nejen proti opotřebení, ale také proti vodě. Materiál je navíc velmi pevný, což v kombinaci s precizními švy zajišťuje batohu opravdu velmi dlouhou životnost.

 

kinsons-zip.jpg

PRVOTŘÍDNÍ ZIPY

Batoh Kingsons Spartan je vybaven vysoce kvalitními zipy, které zajistí snadný chod a díky galvanizaci zabraňující korozi také maximální životnost.

 

kingsons-polstrovani.jpg

POHODLNÉ POLSTROVÁNÍ

U batohů, které se mají stát vaším denním společníkem je samozřejmě důležité také pohodlí při nošení. Díky polstrování na zádech ve dvou sloupcích bude nošení batohu Spartan radost.

 

kinsons-prostor.jpg

STVOŘEN PRO STUDENTY

Model Spartan byl vytvořen především pro potřeby studentů a běžné nošení. Vypovídá o tom jednoduché, ale velice praktické a účelné provedení batohu. Hlavní kapsa disponuje polstrovanou přihrádkou na notebook velikosti až 15,6" a přihrádkami pro zápisník, psací potřeby, peněženku apod. Na bocích batohu jsou pak 2 síťové kapsy např. na lahev a vpředu pod modrou linkou hluboká kapsa.

 


O společnosti KINGSONS
Kingsons je jedna z nejrychleji rostoucích firem v oboru digitálních batohů na světě. Byla založena v červenci roku 1997, jedná se tedy o stabilní firmu s již dvacetiletou tradicí, která vyrobí na 4 milionů batohů za rok. Kingsons zaměstnává více než 400 lidí, např. designové oddělení čítá 8 pracovníků, oddělení kvality 10 zaměstnanců. Sídlo společnosti se nachází v čínském městě Huadu, další velké pobočky jsou v městech Shenzhen a Shanghai. V roce 2011 získala řada batohů Kingsons zlatou medaili v designové soutěži "China Design competition". Značka Kingsons vlastní přes 100 technologických patentů a certifikátů kvality. Batohy Kingsons se prodávají po celém světě. S Kingsons spolupracují významné společnosti např. v Americe, Rusku, Francii, Brazílii a Indii.



 

Specifikace Hodnota
Hmotnost: 0,55 kg
Rozměry: 30 x 13 x 40 cm
Barva: černá
Voděodolnost: ano
Materiál: jacquard
Vnější: 2 oddíly na zip
Boky: síťové kapsy
Přihrádka na notebook: ano
Přihrádky na kancelářské potřeby: ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: